Vilken dröm

Man har ju många husdrömmar och varför inte köpa bostad i spanien, det är väl något som många av oss Svenskar vill. Att kunna ha ett hus i solen som vi kan åka till när det är för kallt här i norden. Att känna hur d- vitaminet bara frodas i en. Ja det är något som man verkligen längtar efter och mår bra av. Ja tror alla någon gång har drömt om att ha ett hus utomlands dit man kan åka och njuta tillsammans med familjen och vännerna. Ja det finns mycket som man skulle vilja ha och göra?
Och det är ju rätt smidigt att kunna köparn bostad i Spanien till exempel så att man har ett ställe att åka till varje gång som man känner att man behöver komma bort lite grann.

Kul att kunna bjuda med vänner

Ja det skulle verkligen vara kul att kunna bjuda med sina vänner och ha det mysigt tillsammans med dom. Det är så härligt att kunna få rå om sin vänner och skämma bort dom lite grann.
Så för mig skulle det verkligen vara en dröm att ha ett hus i värmen. Det är något som jag hoppas kunna ha längre fram i livet. Än så länge får jag nöja mig med att åka på semester några veckor och njuta v det på det sättet. Ja det är underbart och finns så mycket kul att göra och se runtomkring i världen. Det gäller att ge sig ut och se det och vem vet kanske hittar man sitt drömhus på resan? Ja det är i alla fall härligt att kunna drömma sig bort och njuta av att kunna ha det extra kul och mysigt med allt som finns att njuta av. Hoppas att det kan bli något sånt i framtiden och det kommer det säkert att bli.

By julioborges, Oct. 31, 2017, 8:59 a.m.